Fysiotherapie

 

Een fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Wanneer u last heeft van langdurige of aanhoudende lichamelijke pijn kan de fysiotherapeut u mogelijk helpen. Denk hierbij aan nekklachten als een stijve nek, whiplash of nekernia maar ook voor andere blessures, knieklachten, rugklachten etc kunt u bij de fysiotherapeut terecht.

Klachten van het houdings- en bewegingsapparaat kunnen heel hinderlijk en soms ook complex zijn. Als er geen duidelijke oorzaak is of klachten niet vanzelf weer herstellen is het van belang om uit te zoeken welke factoren een natuurlijk herstel in de weg staan.

Hij behandeld patiënten die in het dagelijks leven belemmerd worden bij het bewegen. Na een uitgebreid intakegesprek bepaalt de fysiotherapie in samenspraak met u de behadeling die het beste bij u past. De laatste jaren gaat veel aandacht uit naar de preventieve gezondheidszorg. De fysiotherapeut speelt een belangrijke rol in het voorkomen van ziekten en klachten. De behandeling kan meerdere doelen hebben als verbeteren van het bewegend functioneren het in stand houden ervan het het voorkomen van nieuwe klachten, herstel na breuk of operatie,

Soms is het nodig om patiënten te begeleiden om met een beperking te leren leven en bijv weer helpen om aan het werk of andere dagelijkse bezigheden weer te kunnen. Naast het behandelen van klachten, zullen wij ook u adviseren om herhaling te voorkomen.

Onze fysio’s zijn professionals waar je op kunt vertrouwen. Betrokken, zorgvuldig en gedreven om jouw klacht goed en snel te verhelpen.

 

Bij welkom onze specialismen: Ik ben gespecialiseerd in de revalidatie na een operatie aan het bewegingsapparaat, sportfysiotherapie, bindweefselbehandelingen. Mijn behandelwijze kenmerkt zich door een actieve aanpak. Naast ..kan u ook bij mij terecht voor craniosacraal therapie, viscerale therapie.